Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 1 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 1

The Volcano Island by Great Escape ( Αθήνα - Αllou Fun Park )

#1
Εικόνα
• 3-8 Παίκτες
• 80 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 9/10


Υπόθεση

Έτος 1867, Λατινική Αμερική. Μετά την πρώτη αποτυχημένη απόπειρα σας να φτάσετε στο νησί του κρυμμένου θησαυρού κι έχοντας ακόμη το χάρτη στα χέρια σας, αποφασίζετε να ξαναδοκιμάσετε, ελπίζοντας αυτή τη φορά να τα καταφέρετε… Ανασυγκροτείτε λοιπόν την ομάδα σας. Στη νέα σας προσπάθεια έχετε την αρωγή του βασιλιά, που σας παραχωρεί το πιο γρήγορο καράβι του.

Έπειτα από 13 μέρες ταξιδιού και ξεπερνώντας ακραία καιρικά φαινόμενα, εμφανίζεται μπροστά σας το μυστηριώδες τροπικό νησί, ακριβώς στο σημείο το οποίο έδειχνε ο χάρτης. Κάπου ανοιχτά της Καραϊβικής! Ένα επιβλητικό ηφαίστειο δεσπόζει στο κέντρο του νησιού. Προσεγγίζετε την ακτή, δένετε το πλοίο στη νότια πλευρά του νησιού, με την ελπίδα ότι θα καταφέρετε να επιβιώσετε στις δοκιμασίες που σας περιμένουν και να επιστρέψετε σ’ αυτό, με τον αμύθητο θησαυρό στα χέρια σας!

Το Volcano Island διαδραματίζεται σε έκταση 1.000τ.μ. και είναι το μεγαλύτερο escape room της Ευρώπης. Βρίσκεται στο Allou fun Park, στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κηφισού, στην περιοχή του Ρέντη. Είναι το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα και ιδανικός προορισμός για όλες τις ηλικίες.


Για κρατήσεις εδώ: https://greatescape.gr/escape-rooms/vol ... cape-room/


youtu.be/PZm4Xse_RkA


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers
cron