Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 2 (67%)
4
Σύνολο ψήφων: 1 (33%)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 3

The Kidnap II by The Cue Escape Rooms ( Θεσσαλονίκη)

#1
Εικόνα


• 2 - 6 Παίκτες
• 60 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 9/10


Υπόθεση

Ένα βήμα πριν την λύτρωση... Μια ανάσα πριν την έξοδο... Ο αγώνας προς την επιβίωση μονόδρομος που σε φέρνει αντιμέτωπο με τις πιο εφιαλτικές σου σκέψεις. Το αίσθημα της σύντομης ανακούφισης δίνει την θέση του στην σιωπή του αναπάντεχου. Η παράταση στην αγωνία σε κάνει πρωταγωνιστή σε ένα παιχνίδι που εσύ είσαι το πιόνι. Η βροχή δυναμώνει... Η πόρτα ανοίγει... Η αρχή του τέλους σε μια ιστορία βασισμένη στη πραγματικότητα που δεν θα ήθελες να ζήσεις...

Για κρατήσεις εδώ: http://www.thecue.gr/reservations.php?r=14


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: The Kidnap II by The Cue Escape Rooms ( Θεσσαλονίκη)

#2
2η μέρα στην πόλη και οι Escapenest.gr αφού ξεκουράστηκαν λίγο είπαν να συνεχίσουν την εξόρμηση τους στο Κidnap II !!!
Ένα πολύ καλοστημένο γριφοδωμάτιο με δόσεις acting που σε κρατάνε στην τσίτα συνέχεια! Γρίφοι μέτριας δυσκολίας αλλά αρκετοί που πρέπει να είστε αρκετά γρήγοροι αν θέλετε να βγείτε από κει μέσα ζωντανοί και αρτιμελείς!!!Τρόμος όχι ιδιαίτερος αλλά έχει κάποια σημεία αγχωτικά!!! Περάσματα κάποια μας αρέσανε πολύ και ένα ήταν ιδιαίτερο με μια διαδικασία που έπρεπε να κάνουμε!!! Δεν βγήκαμε για 2-3 γρίφους αλλά δεν πειράζει το ευχαριστηθήκαμε αρκετά και σίγουρα αξίζει την επίσκεψη σας!!!


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: The Kidnap II by The Cue Escape Rooms ( Θεσσαλονίκη)

#3
Ένα εξαιρετικό σε ατμόσφαιρα δωμάτιο. Πήγαμε ομάδα τεσσάρων ατόμων και περάσαμε υπέροχα. Ο ηθοποιός ήταν εξαιρετικός στο ρόλο και τον κόντρα ρόλο που έπαιξε. Τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα ήταν υποβλητικά. Γρίφοι μου άρεσαν πολύ καθώς ήταν πολύ έξυπνοι και τους ευχαριστήθηκα. Είναι γεγονός πως πρέπει να φοράτε σχετικά άνετα ρούχα και να προσέχετε καθώς υπάρχουν σημεία που μπορεί να χτυπήσετε από κεκτημένη ταχύτητα. Ο GM ήταν εξαιρετικός. Θεωρώ το δωμάτιο από τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης, γιατί έχει μεγάλη ισορροπία στο κομμάτι του τρόμου όσο και των γρίφων. Μία πολύ αξιόλογη πρόταση. Σας συστήνω να το επισκεφτείτε ανεπιφύλακτα.


cron