Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 3 (75%)
4
Σύνολο ψήφων: 1 (25%)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 4

The Temptation by The Cue Escape Rooms ( Θεσσαλονίκη)

#1
Εικόνα


• 3 - 8 Παίκτες
• 75 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 10/10


Υπόθεση

Η μέρα για το μεγάλο κόλπο έφτασε…

Λίγα λεπτά σας χωρίζουν από την ευκαιρία να αλλάξει η ζωή σας. Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο. Το πεδίο ελεύθερο, ο σύνδεσμος σας που θα «φιμώσει» το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ασφαλείας για 75 λεπτά βρίσκεται ήδη εκεί και περιμένει μήνυμα σας. Από εκεί και πέρα είστε ανενόχλητοι να εκπληρώσετε τον σκοπό σας.

Η μήπως όχι ? Τι μπορεί να πάει στραβά απέναντι σε έναν τόσο αδύναμο ιδιοκτήτη ? Μήπως δεν τα υπολογίσατε όλα όπως έπρεπε? Και ξαφνικά σκοτάδι…. Μόνο βήματα σκίζουν την απόλυτη ησυχία.

Από δω και πέρα το ένστικτο και η συνεργασία θα κρίνει το αν θα σωθείτε και πόσοι…

Για κρατήσεις εδώ: http://www.thecue.gr/reservations.php?r=22


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: The Temptation by The Cue Escape Rooms ( Θεσσαλονίκη)

#2
Oι Escapenest.gr στην θεσσαλονίκη για 3ημερο λοιπόν, με την βοήθεια του @pavlos.dounis-b που μας πρότεινε δωμάτια επισκεφθήκαμε το The Temptation, 1ο δωμάτιο για εμάς στην θεσσαλονίκη και αυτό που μας άφησε ήταν εκπληκτικό. Για πάμε λοιπόν στην κριτική μας.


Είσοδος στην εταιρία

Πας στην εταιρία μόνο για να πληρώσεις τίποτα παραπάνω γιατί το σπίτι φυσικά και δεν είναι εκεί, αυτό που έχουν κάνει είναι μοναδικό.
Σου δίνουν κάποια στοιχεία, έρχεσαι σε επικοινωνία με τον "άνθρωπο " σου και σου λέει τι θα κάνεις. αφού τον συναντήσετε δειλά δειλά σας οδηγεί στο σπίτι και εκεί ξεκινάνε όλα.

Είσοδος στο δωμάτιο

Η είσοδος στο δωμάτιο είναι όπως του αρμόζει, το 1ο Acting στην μέση του δρόμου ήταν ψαρωτικό, η είσοδος στο δωμάτιο / Σπίτι ακόμα καλύτερο, ένας μικρός χώρος με το που μπαίνεις. Τόσο μικρός αλλα όχι τόσο απλός μην σας ξεγελάει.


Σκηνικά

Το σπίτι ήταν πραγματικά λες και βγήκε απο την Ταινία Dont Breath, δεν του έλειπε τίποτα απολύτως.

Γρίφοι

Οι γρίφοι ήταν εντός θέματος και είχαν φυσιολογική ροή. Στον αριθμό ήταν τόσο όσο χρειαζόταν, η δυσκολία ήταν μέτρια προς δύσκολη σε μερικά σημεία.

Acting

Acting, τι Acting ρε παιδιά και οι 2 ηθοποιοί ήταν απίθανοι και ο "τυφλός" μοναδικός, πάρα πολύ καλό Αcting εάν πας να το ζήσεις και κάνεις ότι πρέπει θα δείς οτι ο ηθοποιός προσαρμόζεται στην ομάδα. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Τhe cue.

Περάσαματα

Λίγα περάσματα, αλλά σωστά μας άρεσαν και ταίριαζαν ακριβώς με το Story,μας ικανοποίησαν πλήρως.


Τρόμος
Τρόμο δεν είχε, είχε άγχος δεν έπρεπε να σε πιάσει ο ηθοποιός και γι αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις σου.

Ηχητικά Εφέ

Τα ηχητικά ήταν τόσο όσο, άσχετα εαν δεν τους δίναμε σημασία. Είναι επιβίωση δεν θες ηχητικά εφέ.

Έξοδος απο το δωμάτιο

Μία ξαφνικλη έξοδος απο το πουθενά με άγχος και πίεση να προλάβεις. εαν υπήρχε και 1 φορτηγακι απ έξω θα ήταν το αποκορύφωμα.

Συζήτηση με το προσωπικό

Καθίσαμε μισή ώρα και μιλάγαμε σχετικά για το δωμάτιο και προσωπικά για εμάς, Πραγματικά απίστευτο προσωπικό , φιλικότατο και με πολύ γέλιο, είναι ένας και ένας. Δυστυχώς μάθαμε ότι θα κλείσει αυτό το δωμάτιο στο σύντομο μέλλον ευτυχώς προλάβαμε και το παίξαμε.

Συνοπτικά

Το The Temptation είναι ένα αγχωτικό σπίτι που σε κρατάει στην τσίτα, με ωραίους γρίφους, ωραίο GamePlay και αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό, είναι Must για όσους προλάβουν και να το ζήσετε,να γίνεται ένα με το Story.
Μπορούν και νέες ομάδες να το παίξουν.


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers

Re: The Temptation by The Cue Escape Rooms ( Θεσσαλονίκη)

#3
Ένα εκπληκτικό 2μερο στην Θεσσαλονίκη μόλις ξεκινούσε για τους Escapenest.gr και λίγα λεπτά μας χώριζαν από το πρώτο μας δωμάτιο.
Το δωμάτιο για να μπεις στο κλίμα έχει μια ιδιαίτερη διαδικασία και κάποια βήματα που πρέπει να κάνεις...Εκεί που περιμέναμε μας πλησιάζει ένας τύπος και μας ζητάει να τον ακολουθήσουμε...Η περιπέτεια μολις ξεκινούσε!!!
Εισαγωγή στον χώρο πολύ καλή και πρέπει να κάνεις απόλυτη ησυχία αλλιώς οι συνέπειες δεν θα είναι καλές για σένα και την ομάδα σου. Αυτό όμως δεν είναι και πολύ εύκολο να το πετύχεις με τα διάφορα tasks του δωματίου :o :o :o . Επίσης έπρεπε να σώσουμε και ένα θύμα από τον αδίστακτο ιδιοκτήτη του σπιτιού πριν να είναι πολύ αργά!!!
Γρίφοι για όλα τα γούστα μέτριας δυσκολίας αλλά πρέπει να σκέφτεσαι έξυπνα και να είσαι ήσυχος για να πετύχεις τον στόχο σου!!! Κάτι το οποίο δεν το πετυχαίναμε πάντα και είχαμε κάποιες απώλειες της ομάδας μας :lol: :lol: :lol: .
Acting πάρα πολύ καλό από τους ηθοποιούς που κάποιες στιγμές νιώθεις να παίζεις σε ταινία!!!Περάσματα όχι ιδιαίτερα αλλά τι να τα κάνεις? Εδω μιλάμε για ολόκληρο σπίτι οπότε καταλαβαίνετε τι χαμούλης γίνεται!!!
Τα παιδιά πολύ φιλόξενα και στο τέλος συζητήσαμε αρκετή ώρα για esc rooms και όχι μόνο.Τους ευχαριστούμε πολύ και αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς για τα επόμενα τους δωμάτια.
Εν κατακλέιδι το δωμάτιο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις διάφορες υπερπαραγωγές.Είναι ένα πολύ καλοστημένο δωμάτιο ψυχολογικού τρόμου που όλοι πρέπει να παίξετε!!!


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: The Temptation by The Cue Escape Rooms ( Θεσσαλονίκη)

#4
Αγαπημένο escape building !!!! Από τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης!! Σαν να παίζεις στο dont breath..!! Μυστήριο..δράση..άγχος..γέλιο..μοναδική ατμόσφαιρα σε ένα υπέροχο σπίτι..! Κατάλληλοι και έξυπνοι γρίφοι ώστε να μη χάσεις την ουσία του δωματίου.! 10 με τόνο στο acting.!!Δεν θέλαμε να τελειώσει..!! Εμπειρία που πρέπει οπωσδήποτε να ζήσεις! Τα παιδιά στην Cue είναι απλά μοναδικά και έτοιμα να κάνουν μια υπέροχη συζήτηση και να αναλύσουν τα πάντα !!!


cron