Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 1 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 1

Stigma by The Cue Escape Rooms ( Θεσσαλονίκη)

#1
Εικόνα


• 2 - 8 Παίκτες
• 90 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 9/10


Υπόθεση

Θεσσαλονίκη 2018….Σχεδόν 100 χρόνια μετά η Νόσος του Χάνσεν ξαναχτυπά. Πιο δυνατή από ποτέ η λέπρα σπέρνει την στεναχώρια σε εκατοντάδες οικογένειες, χωρίς να υποχωρεί σε καμία μέχρι σήμερα γνωστή θεραπεία. Δυστυχώς χτύπησε και την δική σας πόρτα. Ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα. Γυρίζετε τον χρόνο πίσω και αυτός σταματά στην τελευταία κατοικία της λέπρας… ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΕΠΡΟΚΟΜΕΙΟ….. Αν υπάρχει απάντηση τότε θα βρίσκεται εκεί.Αν υπάρχει σωτηρία τότε ο δρόμος είναι μόνο ένας…. Λίγες μέρες αργότερα φτάνει στα αυτιά σας η πληροφορία πως ένας ζητιάνος σε μια ερημική τοποθεσία στην Δυτική Θεσσαλονίκη μιλά για το παλιό λεπροκομείο. Στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να σας οδηγήσει εκεί ξεκινάτε αμέσως.Πόσες ψυχές μπορεί να έχουν στοιχειώσει εκεί μέσα ; Πόσος πόνος κρύβεται μέσα από τους τοίχους του ; Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε πράγματα που μόνο όσοι είχαν την νόσο βίωναν τόσα χρόνια.. Καλή επιτυχία.

Για κρατήσεις εδώ: http://www.thecue.gr/reservations.php?r=19


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: Stigma by The Cue Escape Rooms ( Θεσσαλονίκη)

#2
Καπάκι μετα το The Temptation είχαμε κλείσει Stigma για την συνέχεια (είπαμε 2 μέρες είχαμε μόνο)!!!
Πάλι ψαρωτική εισαγωγή με ωραίο acting που προσωπικά το λάτρεψα!!!
Δυστυχώς ήταν αλήθεια!!! Η πόρτα είχε κλείσει πίσω μας και εμείς βρισκόμασταν σε ένα εγκατελειμένο παλιό λεπροκομείο!!! Ή μήπως όχι???Κάτι μας έλεγε ότι δεν είμασταν μόνοι μας και σε λίγα λεπτά οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν!!!
Και εδώ ξεκινάει να εκτυλίσεται μια τέλεια παράσταση από τους ηθοποιούς που τα έχει όλα και συμμετέχεις σε όλα!!! Θέλεις γρίφους? Τους έχεις!!! Θέλεις δοκιμασίες? Τις έχεις!!! Θέλεις περάσματα? Τα έχεις !!! Επίσης μας εξέτασε όλους ο γιατρός του λεπροκομείου και σε όλους έβγαλε από ένα κουσούρι...γιατι άραγε??? :lol: :lol: :lol:
Τρόμος τόσο όσο χρειάζεται για να σε έχει στην τσίτα και ψαρωτική ατμόσφαιρα παντού!!!
Γρίφοι όλοι μέσα στο κλίμα του δωματίου μέτριας δυσκολίας και σκηνικά που όντως σε κάνουν να σκέφτεσαι ''Μωρέ λες να είναι αληθινό???''
Για ακόμη μια φορά τα παιδιά τέλεια και πολύ συζητήσιμα.Είναι ένα δωμάτιο που για μένα προσωπικά είναι απο τα TOP της πόλης και πρέπει να επισκεφτείτε!!!


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα
cron