Σελίδα 1 από 1

Under The Stairs by BrainGame Escape Rooms ( Θεσσαλονίκη)

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 16, 2019 6:49 pm
από Panagiotis K.
Εικόνα


• 2 - 4 Παίκτες
• 60 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 8/10

ΥπόθεσηΑκούγονται πολλά για το δωμάτιο κάτω από τις σκάλες. Μυστικός χώρος συνάντησης μιας μυστικής ομάδας της ελίτ κοινωνίας, χώρος ταφής των εργατών για να μην αποκαλύψουν τα μυστικά του κτιρίου, το μαυσωλείο ενος διεστραμένου νου. Κανένας δεν ξέρει τι να πιστέψει και ποια είναι η αλήθεια. Λίγοι τολμηροί που προσπάθησαν να το ανακαλύψουν, δε βγήκαν ποτέ από εκεί μέσα. Η περιέργεια σας οδηγεί στο να τρυπώσετε στο κτίριο και να προσπαθήσετε να λύσετε το μυστήριο του δωματίου κάτω απο τις σκάλες. Τόσο μικρό και όμως κρύβει τόσο μεγάλα μυστικά.


Αν είσαι κλειστοφοβικός, σκέψου καλά πριν μπεις στο δωμάτιο... Αν έχεις βηματοδότη, δεν ενδείκνυται... Μπες με δική σου ευθύνη...Το πιο μικρό escape room της πόλης!!

Για κρατήσεις εδώ: https://www.braingame.gr/room-book/33/under-the-stairs

Re: Under The Stairs by BrainGame Escape Rooms ( Θεσσαλονίκη)

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 05, 2019 10:46 pm
από Pavlosdounis
Μετά από σχεδόν ολα τα δωμάτια της Θεσσαλονίκης δε θα λεγα ότι εξεπλάγην!! Σαν ιδέα ήταν πολύ καλή (να κάνεις δηλαδή το μικρότερο escape room της πόλης )που θα μπορούσε να δώσει πολλά..Δεν πέτυχε απόλυτα ειδικά όταν εν έτει 2019 οι απαιτήσεις στα escape rooms έχουν ανέβει αλλά οκ περάσαμε πάρα πολύ ωραία,είχαμε πολύ καλή διάθεση άσχετα αν βγήκαμε στα 25 λεπτά! Απλά δεν χορτάσαμε καθόλου παιχνίδι, μπήκαμε-βγήκαμε!

Ένα πάρα πολύ απλό δωμάτιο με τελείως απλούς και "στο πιάτο" γρίφους...Πιστεύω ήθελε αρκετή δουλίτσα στο κομμάτι αυτό!

Σαν ατμόσφαιρα νομίζω πέτυχαν αυτό που ήθελαν...Τα παιδιά μας φέρθηκαν άψογα για ακόμα μια φορά σε όλα τα επίπεδα και ο g.m Δημήτρης συμπαθέστατος!