Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 2 (67%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2
Σύνολο ψήφων: 1 (33%)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 3

Room 103: Paranoic Reborn by Escaped ( Αθήνα - Αιγάλεω )

#1
Εικόνα• 2 - 4 Παίκτες
• 1 Ώρα
• Επίπεδο Δυσκολίας 9/10


Υπόθεση

Κυριαρχεί φόβος. Ο χώρος είναι γεμάτος αίματα και είστε κλειδωμένοι! Είναι κάποιο πείραμα σε εξέλιξη? Είστε τα πειραματόζωα? Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και έχετε 60 λεπτά να αποδράσετε. Θα επιβιώσετε ή θα είστε τα επόμενα θύματα του Paranoic?

Βασισμένο σε αληθινά ανθρωποπειράματα, το εργαστήριο του παρανοϊκού είναι ένα παιχνίδι τρόμου. Υπό τις εντολές του, θα πρέπει να σκοτώσετε κάποιο μέλος της ομάδας για να βγείτε ζωντανοί...

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Για κρατήσεις εδώ: https://www.escaped.gr/domatio-103-paranoic


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers

Re: Room 103: Paranoic Reborn by Escaped ( Αθήνα - Αιγάλεω )

#2
Είχα πάει πρίν το rebuild. Πολύπλοκοι γρίφοι που μας έκαναν να χάσουμε το ενδιαφέρον.. Όλοι της θεωρητικής ήμασταν και δε καταφέραμε τιποτα! :P Αν έβρισκα άτομο που να έχει ασχοληθεί με θετικές επιστήμες μπορεί να είχα ξαναπάει για το γαμώτο... :P
Θα πάω όμως σίγουρα στο reborn γιατί άκουσα καλά λόγια!


Re: Room 103: Paranoic Reborn by Escaped ( Αθήνα - Αιγάλεω )

#3
Λίγο πριν κλείσει η χρονιά βρεθήκαμε στο αγαπημένο escaped! Υπέροχο paranoic, που μας έκανε να τρέχουμε και να αγωνιούμε μέχρι τελευταίο λεπτό χωρίς την ύπαρξη ηθοποιού!! Βάση των γριφοδωματίων θα χαρακτήριζα το συγκεκριμένο, που επιβάλλεται να έχουν παίξει όλοι οι πραγματικοί escapers <3 Πολύ ωραίοι γρίφοι-αυτοματισμοί όπως μας έχει συνηθίσει το escaped φυσικά, πλοκή-ροήχωρίς καμία κοιλιά πουθενά, ατμόσφαιρα ψιλοσκοτεινή και διακόσμηση όπως αρμόζει σε ένα εργαστήριο ενός παρανοϊκού και ας είναι μικρός ο χώρος. Προσωπικό/gamemaster αγαπημένοι, τι να λέμε τώρα!! Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια που τρέχει, παραμένει ένα άρτιο δωμάτιο απόδρασης! Ρβ στο Περιστέρι παιδιά πλέον ;)


Re: Room 103: Paranoic Reborn by Escaped ( Αθήνα - Αιγάλεω )

#4
Γριφοδωματίων συνέχεια και πάλι στην αγαπημένη Escaped στο Αιγάλεω. Λίγο διστακτικοί που αποφασίσαμε να πάμε σε 60λεπτο δωμάτιο, γιατί πλέον 60 λεπτά μας φαίνονται λίγα και θέλουμε όλο και μεγαλύτερης χρονικής διαρκειας δωμάτια, αλλά έχοντας ακούσει και τόσα πολλά για το συγκεκριμένο, αποφασίσαμε να προσθέσουμε στη λίστα μας αυτό το τόσο challenging δωμάτιο 1ης γενιάς, με το τόσο μικρό ποσοστό απόδρασης (9% συγκεκριμένα μας είπαν από την εταιρεία).
4 άτομα, 60 λεπτά την τσίτα, δεν σταματήσαμε λεπτό να πεταγόμαστε από την μία μεριά του δωματίου στην άλλη για να λύσουμε, να συνεργαστούμε, να συγκεντρώσουμε στοιχεία, να παρατηρήσουμε, να σπαζοκεφαλιάσουμε. Τόσο, μα τόσο γεμάτο δωμάτιο, το λύσαμε στην εκπνοή, αποδράσαμε επιτυχώς και βγήκαμε χαρούμενοι. Υπέροχη ροή, με τις σωστές βοήθειες του εξαιρετικού GM, υπέροχοι γρίφοι και ένα χορταστικό 60λεπτο που σου έδινε την εντύπωση πως η διάρκεια του δωματίου ήταν αρκετά παραπάνω, αφού είχες λύσει και είχες κάνει ένα σωρό πράγματα.
Πόσο ωραίο δωμάτιο; Μα πόσο ωραίο; Πραγματικά θα το ευχαριστηθούν οι λάτρεις των γρίφων. Είναι πανέξυπνο. Και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει η ομάδα, καταλυτικές!!!! Τρέξτε να το προλάβετε, γιατί κάνει τον κύκλο του μετά από 4 χρόνια λειτουργίας, για να δώσει σιγά - σιγά προφανώς τη θέση του σε κάτι άλλο.


Re: Room 103: Paranoic Reborn by Escaped ( Αθήνα - Αιγάλεω )

#5
Και ναι, επιτέλους επισκέφθηκα ένα γριφοδωμάτιο που με έφτασε στα όρια της ταχύτητας σκέψεως μου ! ! !

Ένα δωμάτιο που βγεις δεν βγεις απλά το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ με ένα τέλος πανέξυπνο και εναλλακτικό που ξεπερνάει πολλά δωμάτια που έχουν acting.....

Ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός μεταξύ 2-4 ατόμων ; ; ;
Θα σας πω ότι δεν υπάρχει.....
Μπορείτε να πάτε 2 άτομα (θέλει εμπειρία) ώστε να δοκιμάσετε τα όρια στην ταχύτητα σκέψης και συνδυασμό στοιχείων...
Μπορείτε να πάτε 3 ώστε την κρίσιμη στιγμή να έχετε μία περισσότερη άνεση....
Μπορείτε να πάτε 4 και να δοκιμάσετε το πόσο καλά συνεργάζεστε :)

Με λίγα λόγια πηγαίνετε να δείτε τι εστί πίεση μυαλού ! ! !
Δωμάτιο 1ης γενεάς, της κλασσικής, της ορθόξης που οι καταγραφείς του μέλλοντος θα το έχουν στα honorable mentions των Ελληνικών ER :)


1.Ερευνητοπεζοπαραγωγός.

2. Τρώω ένα μπωλ καρφιά, χωρίς γάλα.


8-) :D :P
cron