Κριτικές

5 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 0

Daylight by Trapped Χαλανδρι ( ΑΤΤΙΚΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ )

#1
Εικόνα


• 2-6 Παίκτες
• 70 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 8.5/10


Υπόθεση

Τόσα χρόνια περιπλάνησης σε αυτό τον κόσμο, τόσα βιώματα, τόσες εμπειρίες, τόση γνώση, τόσο κυνήγι κι αίμα….κι όλα αυτά θα σβήσουν έτσι εξευτελιστικά και άδοξα…..σε αυτό εδώ το κελί….δεμένοι σα ζώα….να περιμένουμε να μας μετατρέψει σε στάχτη το φως της μέρας…?! Δεν μας αξίζει αυτό το τέλος. Δεν είμαστε παράσιτα όπως οι hunters πρεσβεύουν. Κάποιος τρόπος θα υπάρχει να σωθούμε… Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να κερδίσουμε χρόνο. Ποιος ξέρει ;; νύχτα με την νύχτα ίσως τελικά καταφέρουμε να γλυτώσουμε… Ας βιαστούμε όμως, σε λίγο ξημερώνει…

Για κρατήσεις εδώ: http://trapped.gr/daylight/


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: Daylight by Trapped Χαλανδρι ( ΑΤΤΙΚΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ )

#2
Απαιτητικό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς, για έμπειρες ομάδες, με γρίφους συνδυαστικούς και ξανά συνδυαστικούς, οι οποίοι είναι μέσα στο πολύ ωραίο concept του δωματίου. Απαραίτητες οι βοήθειες από τη GM για να προχωρήσεις με τη ροή του δωματίου, γιατί σε κάποια στιγμή πελαγώνεις και δεν ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Πολύ ωραίος και ο τρόπος με τον οποίο δίνονται κιόλας, για να μη βγαίνεις από το mood.Ένα στοιχείο μέσα στο δωμάτιο, σε βάζει ακόμα περισσότερο στο ρόλο που πρέπει να υποδυθείς και είναι πολύ ωραία πινελιά, που αυξάνει λίγο και το άγχος όσον αφορά το χρόνο.
Γενικώς ένα δωμάτιο που μας άρεσε πολύ, η πολυπλοκότητα των γρίφων ήταν όμορφη και έξυπνη και πραγματικά οι γριφάκηδες θα το ευχαριστηθούν.
Ευχαριστούμε και τα δύο ευγενέστατα παιδιά που μας υποδέχθηκαν και λίγο ίσως παραπάνω τη γλυκιά Ελένη, που ήταν και η GM μας.


cron