Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 2 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 2

THE CURSED WILLY by Sherlocked Homes - Escape rooms ( Αθήνα - Περιστέρι )

#1
Εικόνα


• 2 - 4 Παίκτες
• 70 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 9/10

Yπόθεση

Όλα έχουν το τίμημά τους!

Ήταν τέλη του 1719! Ο θρυλικός πειρατής μονόφθαλμος Γουίλι έχοντας λεηλατήσει οτιδήποτε βρισκόταν στη θάλασσα μαθαίνει από αιχμάλωτό του λίγο πριν τον σκοτώσει για την ύπαρξη μελωδίας που θα του χάριζε όχι αιώνια πλούτη αλλά αιώνια ζωή με το άκουσμα της! Αποφάσισε λοιπόν να ακολουθήσει τα στοιχεία και να τη κλέψει!

Έτσι και έγινε!

Ο Γουίλι κατάφερε να κλέψει τη μελωδία από τους Ιθαγενείς Ώνα του μακρινού νησιού Ραμ και να καταφύγει στο κρησφύγετό του! Υποτίμησε όμως την πνευματική δύναμη των Ιθαγενών που τον καταράστηκαν «Ναι μεν να ζήσει αιώνια αλλά να ζήσει αιώνια χωρίς σάρκα!». Ο μύθος λέει πως από τότε κανένας δε τον ξαναείδε και όποιος προσπάθησε να μπει στο κρησφύγετο δε ξαναβγήκε ποτέ εγκλωβίζοντας ακόμα και τη ψυχή του!

Είστε λοιπόν ναυαγοί στο νησί Ραμ!

Οι Ιθαγενείς Ώνα σας αιχμαλωτίζουν! Για να σας δώσουν πίσω την ελευθερία σας πρέπει να τους δώσετε πίσω την μελωδία. Με κλειστά τα μάτια λοιπόν μετά από πολλές ώρες σας μεταφέρουν στο κρησφύγετο του Γουίλι που μετά από χρόνια κατάφεραν να εντοπίσουν!

Το κρησφύγετό ανοίγει τις πύλες του κάθε μία ώρα.

Θα καταφέρετε να κλέψετε τη μελωδία της αιώνιας ζωής κερδίζοντας έτσι και την ελευθερία σας από τους Ιθαγενείς, ή σύμφωνα με τον μύθο θα μείνετε εγκλωβισμένοι στο κρησφύγετο παρέα με τον Γουίλι και τις υπόλοιπες ψυχές?

Έχετε 70’ να το ανακαλύψετε!

Για κρατήσεις εδώ: https://sherlockedhomes.gr/the-cursed-willy/


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: THE CURSED WILLY by Sherlocked Homes - Escape rooms ( Αθήνα - Περιστέρι )

#3
Όποιος πιστεύει ότι τα γριφοδωματια είναι πιο απλά σε σκηνικά και πιο βαρετά σε ροή τον προκαλωωωω να πάει στο Cursed Willy για να δει το αντίθετο. Υπέροχα σκηνικά και πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Τέλειος τρόπος βοηθειών. Πολύ ωραίοι γρίφοι, ενδιαφέροντες και κατανοητοί χωρίς να χρειάζεται να πάρεις ένα σωρό βοήθειες αν είσαι συγκεντρωμένος. Πραγματικά ένα δωμάτιο που κάθε γριφάκιας πρέπει να παίξει.


cron