Paradox Project

#1
Απλά φοβερό!!! Το επισκεφθηκαμε με την ομάδα μου πρόσφατα κ έχουμε μονο καλά λογια να πούμε. Ο χώρος πολύ ωραίος κ σε βάζει κατευθείαν στο σκηνικό της Έπαυλης του θειου, οι γρίφοι αρκετά έξυπνοι κ ευρηματικοι καθώς έπρεπε να σκεφτείς το "παράδοξο" σε πολλές περιπτωσεις κ ο gm πολύ καλός κ βοηθητικός οπου χρειαζόταν ! Ηταν μια υπεροχή εμπειρία κ συστηνω το δωμάτιο ανεπιφύλακτα, όσο για εμας το 2ο έχει μπει ήδη στη λίστα;)


Re: Paradox Project

#2
PARADOX PROJECT 1
Θέλοντας να χορτάσω την ακόρεστη επιθυμία μου για παιχνίδι επισκεφτήκαμε το εν λόγω δωμάτιο.Τρίωρο είπα, θα χορτάσω και θα ηρεμήσω για λίγο διάστημα. Αμ δε!!!! Μετά το τέλος ανυπομονώ να δω και την συνέχεια, το τρίωρο προσωπικά πέρασε νεράκι. (κάποιοι μπορεί να τους κουράσει η διάρκεια-οπότε μπορούν να παγώσουν το παιχνίδι και να κάνουν διάλλειμα)
Στα του δωματίου, σε όλα βάζω θετικό πρόσημο,από χώρους (τεράστιοι με πολλά δωμάτια),γρίφους (όλων των ειδών μέτριου προς δύσκολου επιπέδου),περάσματα (μυστικά και απρόσμενα),ροή (προσωπικά δεν έκανε το δωμάτιο κοιλιά ) και κυρίως στα πεντανόστιμα κουλουράκια που τσάκισα στο μπαρ!!!!!!!Παράταγα τους γρίφους για να μασουλάω όλο το τρίωρο.Επίσης θέλω να αναφέρω ότι το game mastering του δωματίου ήταν από τα καλύτερα που έχω συναντήσει.οι βοήθειες ερχόντουσαν όταν μόνο έπρεπε ώστε να μην μείνουμε πίσω και με τη μορφή κατευθυντήριας γραμμής και όχι έτοιμες λύσεις.Για όσους θέλουν να χορτάσουν παιχνίδι,να στύψουν το μυαλό τους και να περάσουν όμορφα το συνιστώ ανεπιφύλαχτα. Θείε τα λέμε στο δεύτερο μέρος,πλάσε κουλουράκια!!!!!!


Re: Paradox Project

#3
Paradox Project 2

Αναμέναμε για καιρό την άφιξη μας στο πολυαγαπημένο σε όλους paradox 2 που φημίζεται για τους πρωτότυπους γρίφους του και για τα ευφάνταστα περάσματά του.

Το δωμάτιο ακολουθεί μια ενδιαφέρον πλοκή και ιστορία, μιας και είναι μια επιτυχημένη συνέχεια του Paradox 1. Γεμάτο αγωνία και ψάξιμο, καταλήγει να έχει μια εντυπωσιακή έξοδο από το δωμάτιο.

Οι χώροι είναι μεγάλοι, ευρύχωροι και εξαιρετικά ρεαλιστικοί. Είναι γεμάτοι με αντικείμενα που περίμεναν να τα αξιοποιήσεις όλα. Υπάρχουν περάσματα που ήταν καλά κρυμμένα από όσο φάνηκε και οι μεταβάσεις γίνονταν με ευφάνταστο τρόπο.

Κάτι που μας ενθουσίασε είναι οι καλοφτιαγμένοι αυτοματισμοί. Αλλά απο το δωμάτιο δεν έλειπαν και τα πολυάριθμα λουκέτα.

Οι γρίφοι είναι έξυπνοι, πρωτότυποι, συνδυαστικοί και μέτριοι προς δύσκολοι. Προτείνουμε 4-5 άτομα.

Σημαντικό για κάποιους είναι να παίξουν πρώτα το Paradox 1 και μετά να ακολουθήσει Η Βιβλιοθήκη για καλύτερη σύνδεση της ιστορίας.

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά του Paradox για αυτήν την αξέχαστη εμπειρία που περιμέναμε καιρό και δικαίως ενθουσιαζόμασταν.


Re: Paradox Project

#4
PARADOX 1
Άλλη μια εξόρμηση στην Αθήνα και επισκεφτήκαμε κι εμείς τη περιβόητη έπαυλη για να μάθουμε τι μυστικά κρύβει!! Όντας λάτρης των horror δωματίων μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο το καταευχαριστήθηκα!!Πραγματικά δεν καταλάβαμε πως πέρασαν 3 ώρες! Λύναμε λύναμε και θέλαμε κι άλλο!! Η γνωστή φράση "κάψαμε" εγκέφαλο!!

Αρχικά νιώσαμε σαν να 'μαστε στο σπίτι μας γιατί όντως βρισκόμασταν σε ένα σπίτι που τα είχε όλα με μεγάλους και άνετους χώρους!! (Τα κουλουράκια τα τίμησα δεόντως)

Γρίφοι πάρα πολύ καλοί μέτριας δυσκολίας κάποιοι γραμμικοί κάποιοι όχι και κάποιοι συνδυαστικοί( γεγονός που μ' αρέσει) με 2-3 εντυπωσιακά ωραίους!! Η G.M to the point καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού..άψογη σε όλα της..Βοήθειες όπου έπρεπε και όταν έπρεπε χωρίς υπερβολές!! Ήμασταν και από τους τυχερούς και αποκτήσαμε και το συλλεκτικό μπλουζάκι τους! Γενικότερα μια εταιρεία που σέβεται τα escape rooms και τον εαυτό της! Μπράβο παίδες!Συνεχίζουμε με βιβλιοπωλείο!

Δωμάτιο #94


Re: Paradox Project

#5
PARADOX 2
Το δωμάτιο αυτό είναι ξεκάθαρα No1 στον τομέα του!! Θα ναι κρίμα να πει κανείς το αντίθετο...Εξαιρετική δουλειά, προσεγμένη , λεπτομέρεια παντού..Σκηνικά άψογα..πανέξυπνα περάσματα που δε σου πάει το μυαλό. Κάθε χώρος και μια μοναδική εμπειρία!Πρωτοτυπίες που μόνο στο βιβλιοπωλείο θα τις δεις..πουθενά αλλού!

Γριφάρες σε αρκετά υψήλο επίπεδο δυσκολίας αλλά με τοσή λογική που αξίζουν συγχαρητήρια! Συνδυαστικούς, δεξιότητας, παρατηρητικότητας..και τι δεν είχε..Γρίφους που σίγουρα δεν τους συναντάς πουθενά.. Περίπλοκη η ζωή του θείου!!

Μια εταιρεία που όπως είπα και στο paradox 1 σέβεται τον χώρο των escape rooms και τον εαυτό της,μα πάνω απ' όλα μια εταιρεία που σέβεται τους παίκτες! Μια δουλειά που αξίζει την επιβράβευση όλων! Ο G.m άψογος και έτοιμος να σου λύσει κάθε απορία! CONGRATS GUYS!!

Δωμάτιο #96


cron