Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 1 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 1

Cosmos 05 - Death In Space by Escapepolis (Αθήνα - Γκάζι)

#1
Εικόνα


• 1 - 5 Παίκτες
• 120 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 10/10


Υπόθεση

Έτος 2338. Ο πλανήτης Γή είναι στα όριά του λόγω υπερπληθυσμού και περιβαλλοντικής καταστροφής. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης . Το διαγαλαξιακό σκάφος COSMOS 05 και το πλήρωμά του, ταξιδεύει τα τελευταία 25 χρόνια με τελικό προορισμό τον πλανήτη Kepler-186f . Σκοπός της αποστολής είναι η επιβεβαίωση της καταλληλότητας του πλανήτη για ίδρυση αποικίας από γήινο πληθυσμό.

Ο κυβερνήτης Hurt βρισκόταν εδώ και 24 χρόνια σε κρυογενετικό ύπνο. Τώρα ξυπνάει απρογραμμάτιστα και διαπιστώνει ότι, άγνωστο πώς, πολλά από τα μέλη του πληρώματος είναι νεκρά μέσα στις κάψουλές τους.

Ενώ προσπαθεί να κατανοήσει τί έχει συμβεί, έρχεται αντιμέτωπος με μια γνώριμη παρουσία και γρήγορα διαπιστώνει πως τίποτα πιά δεν είναι ίδιο.

Είναι ο ERIK Α.Ι., ο υπερ-υπολογιστής συγκυβερνήτης, που έχει τον πλήρη έλεγχο του σκάφους και μοναδικό σκοπό να καταστρέψει την αποστολή πριν το COSMOS 05, προλάβει να φτάσει στον πλανήτη, αποκαλύπτοντας τη μεγαλύτερη συνομωσία στην ιστορία της ανθρωπότητας…

Ο ERIK είναι προγραμματισμένος από τη γήινη ελίτ να σαμποτάρει το όλο εγχείρημα, για να μην αποκαλυφθεί πως ο Kepler -186f κατοικείται από την γήινη φυλή Α εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Προσπαθήστε να πάρετε το σκάφος υπό τον έλεγχό σας, αποτρέποντας την προγραμματισμένη καταστροφική τροχία, απενεργοποιώντας τον ERIK.

Δώστε τη μάχη ενάντια στο χρόνο και το θάνατο.

H Γη βασίζεται στη βοήθειά σας…

Η Ανθρωπότητα θα τα καταφέρει, ή θα χαθεί για πάντα στην αιωνιότητα;

Στο δωμάτιο γίνεται χρήση καπνού,laser,strobο light και δεν ενδείκνυται για άτομα με κλειστοφοβία.

Για κρατήσεις εδώ: https://www.escaperoomathens.gr/escape- ... oking.html


youtu.be/xcnFxpUSx3U


youtu.be/1WDFOcFWgbM


youtu.be/qWHfhH4eOAk


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: Cosmos 05 - Death In Space by Escapepolis (Αθήνα - Γκάζι)

#2
ότι λιγότερο από 3 5αρια δεν θα μπορούσε να μπει :)

Η Team ΓΟΦΟΝ θέλει να ευχαριστήσει τα παιδιά του Escapepolis Giannis Natsoulis, George Rigas για το επικό ταξίδι προς τον Kepler - 186f ....
Όσοι δεν πήγατε απλά να πάτε...χτες..... όχι σήμερα :) τα υπόλοιπο εκεί...... ένα εκπληκτικό δωμάτιο - διαστημόπλοιο !!!!

Simply the best 😍😍😍


1.Ερευνητοπεζοπαραγωγός.

2. Τρώω ένα μπωλ καρφιά, χωρίς γάλα.


8-) :D :P
cron