Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 6 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 6

The Mansion by No-Exit ( Αθήνα - Νέος Κόσμος )

#1
Εικόνα• 2 - 5 Παίκτες
• 1 Ώρα
• Επίπεδο Δυσκολίας 8/10


Υπόθεση

Πριν από μερικές μέρες δέχτηκες ένα τηλεφώνημα από συμβολαιογράφο για μια διαθήκη που μόλις ανοίχτηκε. Ενός μυστήριου και απομακρυσμένου συγγενή που η κουβέντα κανενός ποτέ δεν τον συμπεριλάμβανε.

Η κληρονομιά ?

Μια βικτωριανή έπαυλη στη μέση του πουθενά. Εσύ και η παρέα σου βρίσκεται την τέλεια ευκαιρία για να δείτε περί τίνος πρόκειται.

Μήπως όμως δεν ήταν η καλύτερη ιδέα σας? Μήπως δεν είσαστε ο μοναδικός κληρονόμος ?

Για κρατήσεις εδώ: http://noexit.gr/room/the-mansion/


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers

Re: The Mansion by No-Exit ( Αθήνα - Νέος Κόσμος )

#2
H επίσκεψη στην εταιρία NO Exit και στο The Mansion ήταν μία απο τις καλύτερες εμπειρίες που έχουμε βιώσει,απο την είσοδο στην εταιρία μέχρι την έξοδο όλα ήταν τέλεια. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αναλυτικά την κριτική μας.


Είσοδος στην εταιρία

Ακούγαμε γλυκές ομιλίες με το που φτάσαμε απ έξω, μπαίνουμε μέσα μας καλωσορίζει η Λιάνα και ο Νίκος!!! κάτι δεν μου άρεσε στον νίκο απο την αρχή ωχ.!!!
Φιλικοί ευπρόσδεκτοι μας περίμεναν με ένα χαμόγελο, λίγα λόγια και μπαίνουμε στο δωμάτιο γτ ειχαμε 5 λεπτά μέχρι το ραντεβού.!!!

Είσοδος στο δωμάτιο

Μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο κοιτάς τριγύρω ξαφνιάζεσαι,πάρα πολλές λεπτομέριες προσεγμένες σε ένα μικρό χώρο όσο περνάνε τα λεπτά ανακαλύπτεις και ακόμα μία λεπτομέρεια ε δεν γίνεται αυτό υπερβολικά πάρα πολύ προσεγμένο.!!

Ξεκινώντας στο παιχνίδι αρχίζεις και νιώθεις ότι όντως είσαι σε μια παλιά Mansion, 1 κακό σημείο δεν έχει βρεθεί,παραμελημένο κάτι οτιδήποτε,
συνεχίζοντας το παιχνίδι ανακαλύπτεις ΠΟΛΥ ωραίους μηχανισμούς / γρίφους / Περάσματα που πραγματικά δεν τα περιμένεις και ο χώρος ξαφνικά μεγαλώνει και λες μα πόσο και άλλο έχει.!!! σε κάθε πέρασμα πραγματικά νιώθεις διαφορετικό συναίσθημα μπαίνεις όλο και περισσότερο στο πετσί του ρόλου.

Γρίφοι

Οι γρίφοι γραμμικότατοι χωρίς ούτε 1 λάθος ούτε σε ένα σημείο δεν έκανε κοιλιά ,μέτριοι προς δύσκολοι θα τους έλεγα και πρωτότυπους.
Με έναν γρίφο δεν θα πώ τι που όντως δεν το έχουμε ξαναδεί σε ESCAPE ROOM.

Σκηνικά


Πολύ λεπτομέρεια και πολύ προσεγμένο δεν υπήρχε κανένα ελάττωμα είναι λες και άνοιξε τώρα, μπράβο στα παιδιά που το κρατάνε στην πένα.

Έξοδος

Μία πάρα πολύ ωραία έξοδος με συνδιασμό με το σημείο που δεν είχαμε ξαναδεί σε ESCAPE ROOM ήρθε και έδεσε τόσο γλυκά αφήνοντας μία ευχαρίστηση φεύγοντας απο το δωμάτιο αλλα και μία πικρία γιατί πραγματικά θα ήθελες αυτό το δωμάτιο και ότι έχουν κάνει να ειναι σε 1 ολοκλήρο σπίτι για ενα 2ωρο - 3ωρο.


Στην αναμονή για φωτογραφία

Εντάξει ο Νίκος μας πέθανε εδώ να σημειώσω ότι η επίσκεψη ήταν αρμένικη δεν θέλαμε να φύγουμε μας είχε πεθάνει το αγόρι μας στο γέλιο φύγαμε με κοιλιακούς!!!! κρίμα η λιάνα πως τον αντέχει αχαχαχ...


Σύνοψη

Ένα Γριφοδωμάτιο αψεγάδιαστο με τέλεια σκηνικά / γρίφους / μηχανισμούς / περάσαματα, με ένα προσωπικό πραγματικά μοναδικό δεν υπάρχει.
και μια ευχαρίστηση εύγοντας ότι πραγματικά αυτή η επιλογή σου άξιζε και με το παραπάνω μακάρι να ήταν όλα τα ER στο σύνολο τους όπως ήταν αυτή η επισκεψή μας στο NO EXIT.
πρέπει να πάτε χθές, από εμένα απλά 5/5. ( και ένα 10/10 στον νίκο το τρελό αγόρι, περιμεένω να με πάρεις τηλ το βράδυ :P ) και ενα 100/100 στην λιάνα που πραγματικά είναι ήρωας που αντέχει τόσες ώρες μαζί του. αχαχαχα


Re: The Mansion by No-Exit ( Αθήνα - Νέος Κόσμος )

#3
Ένα άρτιο γριφοδωμάτιο που στέκεται επάξια στα υπόλοιπα εν έτη 2018!!! Γρίφοι απόλυτα σχετικοί με την ιστορία, αξιόλογα περάσματα που αναρωτιέσαι πως τα έχουν χωρέσει ολα τόσο όμορφα. Άριστο προσωπικό ( Νίκος - Λιάνα we love you!!!) και πραγματικά γελάσαμε με την ψυχή μας!!! Παιδιά σας ευχαριστούμε για όλα και αναμένουμε τα νέα σας δωμάτια. :) :) :)


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: The Mansion by No-Exit ( Αθήνα - Νέος Κόσμος )

#4
The Mansion, ένα δωμάτιο με ωραίους γρίφους και αυτοματισμούς. Ωραία και έξυπνη η διαδρομή που ακολουθείς μέχρι την έξοδο! Οι χώροι έχουν αξιοποιηθεί στο έπακρο κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι πως χωράνε όλα αυτά σε ένα δωμάτιο. Η ροή του σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος! Πήγαμε 4 άτομα και περάσαμε υπέροχα!


Re: The Mansion by No-Exit ( Αθήνα - Νέος Κόσμος )

#7
Ήταν πριν πολύ καιρό που πήγαμε σε αυτό το δωμάτια, πραγματικά τόσο μικρό αλλα τόσο μεγάλο.
Ήταν η είσοδος μας σιγά σιγά στα δωμάτια τρόμου ( φυσικά και ξεκινήσαμε χωρίς ηθοποιό :P ) .
Γραμμικότατο, σου κρατούσε το ενδιαφέρον όλη την ώρα, πολλοί χώροι για το μέγεθος του και πάρα πολύ έξυπνοι μηχανισμοί, το συστήνω για νέα ομάδα σίγουρα για να συνηθίσουν τα δωμάτια τρόμου ( αν και δεν έχει ηθοποιό ).


Re: The Mansion by No-Exit ( Αθήνα - Νέος Κόσμος )

#8
Παααρα πολύ καλό γριφοδωματιο, με δύο τρεις εκπληξουλες αν σας αρέσουν τα jumpscares χωρίς ηθοποιό. Η ατμόσφαιρα ταιριαστή στο στρόρυ και οι γρίφοι γραμμικότατοι. Όπως επίσης οι μηχανισμοί όπου είχε πολύ καλά συντηρημένοι. Κάτι αρκετά σημαντικό για μένα... Το φως ιδανικό. Έβλεπες. Όχι στα σκοτάδια. Τα παιδιά, τέλος, τι να πω? Πολύ πλάκα, πολυυυ γέλιο, κάτσαμε αναλύσαμε το δωμάτιο και μας πρότειναν άλλα δωμάτια για το δικό μας το επίπεδο. Το προτείνω!!


cron