Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 7 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 7

The Prison by Adventure Arena ( Αθήνα - Καλλιθέα )

#1
Εικόνα• 2 - 6 Παίκτες
• 80 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 8/10


Υπόθεση

Η απόφαση του δικαστήριου για τη συμμορία σας ήταν οριστική και αμετάκλητη:
ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ.

Υπάρχει όμως μια τελευταία ελπίδα. Ένας διεφθαρμένος φύλακας του σωφρονιστικού ιδρύματος υψίστης ασφαλείας στο οποίο θα μεταφερθείτε, έχει βοηθήσει στο παρελθόν εγκληματίες να δραπετεύσουν, λαμβάνοντας βέβαια το ανάλογο αντίτιμο. Το σχέδιό του περιλαμβάνει κωδικοποιημένα όλα τα βήματα της απόδρασης ώστε να μην το αντιληφθούν οι υπόλοιποι φύλακες. Κατόπιν συνεννόησης μαζί του, γνωρίζετε ότι θα έχετε μόνο λίγη ώρα στη διάθεσή σας, όπου δε θα υπάρχουν άλλοι φρουροί παρόντες να σας εμποδισουν για να αποδρασετε.

Μπορείτε να τα κατάφερετε ;;

Για κρατήσεις εδώ: http://adventure-arena.com/index.php/booking/


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers

Re: The Prison by Adventure Arena ( Αθήνα - Καλλιθέα )

#2
Kαι ναί επιτέλους πήγαμε και εμείς στο The Prison μετα απο 6 + μήνες πρίξιμο το αποφασίσανε, τι να πούμε για αυτό το δωμάτιο πραγματικά τα έχει όλα και πραγματικά βγήκα ικανοποιημένος. πάμε λοιπόν αναλυτικά

Είσοδος στην εταιρία

Τετάρτη ώρα 12:10 μας περίμενε μέσα στο κλουβί του ο αγαπητός μας Χάρης, ευγενικός, με το χαμόγελο του.Τον ευχαριστήσαμε που καθύστερήσαμε λίγα λεπτά επειδή ήταν της τελευταίας στιγμής και είμασταν μακριά δεν μας αρνήθηκε τίποτα, μας καλωσόρισε λίγο chat απο που ήρθαμε ποιοί είμαστε πόσα δωμάτια έχουμε παίξει τι μας αρέσει, και ήρθε η σειρά μας να πάμε στην φυλακή.


Είσοδος στο δωμάτιο

Ναι οκ, 1 δωμάτιο χωρισμένο στα 3 κομμάτια ψηλοτάβανο με κελιά.Απλή διακόσμιση όπως αξίζει σε μία φυλακή χωρίς πολλά πολλά, Εδώ να πω ότι είπα οκ τόσο απλό, Ελα μου ντέ ότι δεν ήταν και τόσο απλή φυλακή. κρυβεί πολλά πράγματα για αυτό προσέξτε.


Σκηνικά


Απλά λιτά και όμορφα χωρίς πολλά πολλά να χάνεσαι , Υπερβολικά περιποιημένα λες και δεν έχει παιχτεί ποτέ το δωμάτιο. Μπράβο στον χάρη που τα έχει σε τέτοια κατάσταση, Μία φυλακή μα τι φυλακή

Γρίφοι

Οι γρίφοι εντός θέματος ( Φυλακής - Φυλακισμένων ) μέτριοι δυσκολίας με λίγο παρατηρητικότητα γίνονται πιό εύκολοι!!! μερικοί σε σκαλώνουν,
δεν κάνει πουθενά κοιλιά ο κάθε ένας γρίφος σε κάνει να νιώθει ολοένα και περισσότερο φυλακισμένος και γραμμικότατοι!!!

Περάσματα

Ντάξ περάσματα απίστευτά, εκεί που δεν τα περιμένεις πραγματικά, όλα έξυπνα και μέσα στο θέμα με πολύ προσοχή στα σημεία που μπορείς να χτυπήσεις.
απλά τα λάτρεψα ( ε έχουμε και εμείς μια αδυναμία και αυτά είναι τα περάσματα )

Ηχητικά εφέ

Εδώ να πώ ότι περίμενα να ακούσω κανένα SoundTrack απο Prison Break ( Χάρη με ακούς; βάλε και έρχομαι να το ξαναπαίξω ), τα ηχητικά εφέ στο τέλειο Volume ούτε δυνατά ούτε χαμηλά με την μουσική να σε κάνει να αγχώνεσαι λιγάκι και να πιστεύεις ότι κάποιος θα μπεί μέσα.

Έξοδος απο το δωμάτιο

Εδώ ένα πράγμα θα πώ. Παιδιά είσαι φυλακισμένος τι περιμένε να κάνετε δηλαδή; ναι θα αποδράσετε με ένα πολύ μοναδικό τρόπο, που μας άρεσε!!
Συζητήσαμε με τον χάρη και του είπαμε μερικές ιδέες που εντάξει άμα τις κάνει το έχει τερματίσει, τί του είπαμε δεν θα σας πούμε μην τυχόν το κάνει και κάνω spoil.

Συνοπτικά

Ένα δωμάτιο που πραγματικά αξίζει με τα χίλια να πάτε είτε είστε με 10 δωμάτια στο ιστορικό σας είτε με 100, προσαρμόζεται τόσο εύκολα πάνω σας λές και εσείς φτιάχνεται το παιχνίδι, φύγαμε ενθουσιασμένοι με χαμόγελο και με πολύ ικανοποίηση.Έχει περάσματα, γρίφους πάρα πολύ καλούς, Σκηνικά τέλεια. δεν του λείπει τίποτα. ( βέβαια εγώ ξενέρωσα όταν βγήκαμε ) πραγματικά νόμιζα ότι είμασταν μισή ώρα μέσα ούτε κάν δεν νιώσαμε ότι πέρασε η ώρα τόσο γρήγορα, ήθελα να ξαναμπώ χαχαχα. Φύγαμε γεμάτοι και κλείσαμε πάρα πολύ ωραία το βράδυ μας.

Εάν δεν το ζήσετε πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε, να πάτε χθές και θα με θυμηθείτε


Re: The Prison by Adventure Arena ( Αθήνα - Καλλιθέα )

#3
Το λάτρεψα!!! Αν κ δεν Μ αρέσουν τα γριφοδωματια κ προτιμώ να υπάρχουν ηθοποιοί ΑΥΤΟ το δωμάτιο τ λάτρεψα! Είναι τίμιο δωμάτιο! Ωραιιυς γρίφους απρόβλεπτα περασματα κ κυρίως μέσα στο θέμα! Πραγματικά μπράβο για την δουλειά σας! Να τονίσω ότι τ δωμάτιο φαίνεται καινούργιο κ περιποιημένο! Ο ιδιοκτήτης φιλικοτατος! Σε ευχαριστούμε που μας δέχτηκες τελευταία στιγμή! Να πάτε παιδιά!!!!!


Re: The Prison by Adventure Arena ( Αθήνα - Καλλιθέα )

#4
Ένα απο τα καλύτερα δωμάτια έξυπνων γριφων λογικής και δεξιοτεχνίας και φυσικαλ τασκς! Πολυ ρεαλιστικό το κονσεπτ φυλακης με ένα πέρασμα που θα σας μεινει αξέχαστο! Σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη στο δωμάτιο αυτό!


Re: The Prison by Adventure Arena ( Αθήνα - Καλλιθέα )

#7
Εξαιρετικό γριφοδωματιο, με πολύ καλή ροή, εξαιρετικά περάσματα, που απαιτεί καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας. Πραγματικά ένα "χορταστικό" δωμάτιο, άξιο της φήμης του. Θα αναμένουμε με ανυπομονησία την συνέχεια!


Re: The Prison by Adventure Arena ( Αθήνα - Καλλιθέα )

#8
Ειχαμε πάει και εμεις λοιπόν σε αυτήν την φυλακη πριν από λίγο καιρό και ήταν καταληκτικά. Ο χώρος θυμιζε πραγματική φυλακή, τα περάσματα ήταν φοβερά, οι γρίφοι από τους καλύτερους που εχουμε δει, το προσωπικό ευγενεστατο και ευδιάθετο. Γελάσαμε πολύ και φυλάμε πραγματικά πολύ ικανοποιημένοι!!


Re: The Prison by Adventure Arena ( Αθήνα - Καλλιθέα )

#9
Tέλεια ; ; ; ΝΑΙ ! ! !
Ήταν τέλεια η φυλακή :) από την αρχή εώς την απόδραση η αδρεναλίνη όσο πάει και ανεβαίνει, βάλε και τα πολύ ρεαλιστικά σκηνικά, τα πολύ ωραία περάσματα συν την άπλα που έχεις να το ευχαριστηθείς και η είσοδος όσο και η έξοδος είναι top !!!!!!!!!!!!!!!!

Must δωμάτιο και 6 άτομα που πήγαμε το καταευχαριστηθήκαμε !!!!!!!!!!!!!!
Στην αναμονή για να ξεχρεώσουμε τον βοηθό μας τώρα :)


1.Ερευνητοπεζοπαραγωγός.

2. Τρώω ένα μπωλ καρφιά, χωρίς γάλα.


8-) :D :P

Re: The Prison by Adventure Arena ( Αθήνα - Καλλιθέα )

#10
Λέγαμε καιρό να πάμε με την ομάδα μου και τελικά πήγαμε. το δωμάτιο είναι απίστευτο, οι γρίφοι οι μηχανισμοί τα περάσματα ήταν όλα φανταστικά. δεν κάνει καθόλου κοιλιά και το ευχαριστιέσαι στο έπακρον. Το δωμάτιο σηκώνει και Acting εάν βάλει πραγματικά θα είναι το το ΤΟΠ γριφοδωμάτιο στην αθήνα.


cron