Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 1 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 1

Experimentum X by Trapped Χαλανδρι ( ΑΤΤΙΚΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ )

#1
Εικόνα


• 4 - 6 Παίκτες
• 120 Λεπτά
• Βαθμός Δυσκολίας 10/10

Υπόθεση

Στο Πειραματικό αυτό Πρόγραμμα, έχετε προσέλθει οικιοθελώς και καλείστε να συμμετέχετε σαν πειραματόζωα/δείγματα σε ένα πείραμα που θα δοκιμάσει τις ικανότητες σας αλλά και τα όρια σας, αγνοώντας το πως, το τί ή το γιατί στην πραγματικότητα βρίσκεστε σε αυτήν την δοκιμασία…

Η Εταιρεία Ερευνάς και Επιστημών «DEPPART CORPORATION» σας καλωσορίζει στο 10ο Πειραματικό Πρόγραμμα Μελέτης Ανθρώπινων Δεξιοτήτων που διεξάγεται υπό την εποπτεία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, με κρατική συγχρηματοδότηση.

Στο Πειραματικό αυτό Πρόγραμμα, έχετε προσέλθει οικιοθελώς και καλείστε να συμμετέχετε σαν πειραματόζωα/δείγματα σε ένα πείραμα που θα δοκιμάσει τις ικανότητες σας αλλά και τα όρια σας, αγνοώντας το πως, το τί ή το γιατί στην πραγματικότητα βρίσκεστε σε αυτήν την δοκιμασία.

Ποιος ξέρει;

Ίσως κάποια στιγμή να καταφέρετε να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά…

Θα καταγραφούν και θα μελετηθούν σωματικές και διανοητικές ικανότητες της ομάδας στην επίλυση προβλημάτων και λήψη αποφάσεων, υπό την πίεση του χρόνου. Μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο ενός πιθανού θανάτου. Για τον λόγο αυτό, δίδεται αμοιβή στις ομάδες που θα επιδείξουν άμιλλα, συνεργασία και ομαδικότητα και θα καταφέρουν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Η αμοιβή αφορά μόνο τους επιζήσαντες.

Διαφοροποιήσεις από προηγούμενα προγράμματα εμφανίζονται γύρω από την επικινδυνότητα, τις κινησιολογικές απαιτήσεις και τη δυσκολία στην επίλυση προβλημάτων.

Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις από υψοφοβικούς, ακροφοβικούς και κλειστοφοβικούς.

Στις ενδυματολογικές απαιτήσεις περιλαμβάνονται άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια.

Για κρατήσεις εδώ : https://trapped.gr/experimentum-x/


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: Experimentum X by Trapped Χαλανδρι ( ΑΤΤΙΚΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ )

#3
Από τη μία σκέφτομαι γιατί το είχαμε αφήσει τόσο καιρό, από την άλλη σκέφτομαι πως ίσως τελικά πήγαμε την κατάλληλη στιγμή γιατί νωρίτερα μπορεί να μην το εκτιμούσαμε τόσο. Δε βρήκαμε τίποτα που να μας χάλασε μέσα σε αυτό το 2ωρο εκτός από το ότι ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΔΙΩΡΟ! Θέλαμε τουλάχιστον άλλη μία ώρα για να το ευχαριστηθούμε. Περάσματα δυσκολουτσικα για μας που μαστε λίγο πιο λαπαδες, παρόλα αυτά τα καταφέραμε. Μην ανησυχείτε όμως, τα παιδιά έχουν προβλέψει για όλους και αν κάποιος αδυνατεί θα βρεθεί η λύση. Το παιχνίδι είναι έτσι φτιαγμένο που μια ομάδα 4 ατόμων δε θα βαρεθεί σε κανένα σημείο αφού έχουν όλοι κάτι να κάνουν. Οι γρίφοι τόσο πολλοί και διαφορετικής λογικής που ο καθένας μπορεί κάπου να αναδείξει το ταλέντο του. Οι χώροι εντυπωσιακοί. Ζεις πραγματικά ένα videogame. Κρίμα που δεν υπάρχουν άλλα τέτοια δωμάτια. Αφήστε για λίγο τα δωμάτια τρόμου και δώστε adventure rooms στον λαό!!!


Re: Experimentum X by Trapped Χαλανδρι ( ΑΤΤΙΚΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ )

#4
Αφού το είχαμε στη λίστα μας για να το παίξουμε εδώ και καιρό, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το δωμάτιο και να δούμε τι μας περιμένει από πλευράς δεξιοτήτων. Πολύ ωραίο concept, φρόντισε να μας βάλει στο κλίμα του δωματίου η εξαιρετική GM πριν ακόμα μπούμε μέσα, εξηγώντας μας αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες και τα dos and don'ts του δωματίου και έτσι η 2ωρη περιπέτειά μας ξεκινάει.
Πολύ ωραίο game play, χώροι άλλοι μικρότεροι, άλλοι μεγαλύτεροι, πήγαμε 4 άτομα και θεωρώ πως είναι ίσως και ο ιδανικός αριθμός για να παιχτεί, καθώς υπάρχουν σημεία που γρίφοι μπορούν να λυθούν παράλληλα. Στο γριφολογικό κομμάτι, εγώ προσωπικά δεν έμεινα και τόσο πολύ ευχαριστημένη, καθώς μερικοί γρίφοι για να λυθούν, χρειαζόταν απαραίτητα η καθοδήγηση της GM (ιδίως σε έναν που ήταν "κάψιμο"), ενώ αντίθετα εγώ προτιμώ ο γρίφος να σε οδηγεί μόνος του στη λύση του και να μη χρειάζεται να σου δοθούν συγκεκριμένα tips για να μπορέσεις να μπεις στο σκεπτικό του δημιουργού του γρίφου. Φυσικά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, καθώς η υπόλοιπη ομάδα μου δεν είχε θέμα με αυτό.
Στο κομμάτι των physical tasks τώρα, υπήρχε μια ποικιλία από πραγματάκια που χρειαζόταν να φέρεις εις πέρας, όχι τίποτα το extreme, δεν χρειάζεται να είσαι junkie των γυμναστηρίων δηλαδή για να παίξεις το συγκεκριμένο δωμάτιο, τα οποία tasks ήταν άκρως χορταστικά.
Θεωρώ το πιο χαρακτηριστικό του πόσο ωραία περάσαμε στο δωμάτιο, ήταν το γεγονός ότι πέρασε το 2ωρο χωρίς να το καταλάβουμε και όταν βγήκαμε, νομίζαμε ότι πέρασε μόνο 1 ώρα και θέλαμε και άλλο.
Με λίγα λόγια, πηγαίνετε να το ευχαριστηθείτε, βάλτε φορμίτσες και αθλητικά και ορμήστε να αναμετρηθείτε με το χρόνο.
Για άλλη μια φορά, το προσωπικό της εταιρείας στο Χαλάνδρι ήταν ευγενέστατο και εξαιρετικό και τους ευχαριστούμε για αυτό.


cron