Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 1 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 1

Arkham's Docklands by Arkham Escape Rooms (Αθήνα - Καλλιθέα)

#1
Εικόνα


• 2 - 4 παίκτες
• 90 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 9/10


Υπόθεση

ARKHAM'S DOCKLANDS, 1932

Στο λιμaνι του Arkham, στο πιο σκοτεινo και απoμερο σημεiο, eχουν μεiνει οι παλιeσ αποθhκεs εμπορευμaτων να σαπiζουν. Κανeνα πλοiο δεν περνaει πια απo εκεi. Κανeνασ ανθρωποσ δεν διασχιζει την αποβαθρα 13.
Αν και τοσο διπλα στην πολη, ο αερασ αλλαζει αισθητα πλησιαζοντασ την παλια προβλητα.

Τα νερα εχουν βαλτωσει. Βρυα και λειχηνεσ εχουν αρχισει να τρωνε οτι εχει απομεινει απο το θηριωδεσ κατασκευασμα.
Μονο τον παλιο λιμεναρχη θα συναντησεισ να κανει βολτεσ εκει κοντα. Απροσδιοριστου ηλικιασ, θα'πρεπε να ειναι πανω απο 70 αλλα δεν μοιαζει καν 40. Αν τον πετυχεισ, θα τον δεισ να μιλαει μονοσ του. Να μουρμουραει ασυναρτησιεσ και να βριζει τουσ περαστικουσ. Να διηγειται ιστοριεσ για γιγαντιεσ σαυρεσ υδροβιεσ, αρχαιουσ θεουσ που κατοικουν κατω απο την προβλητα, για την συμφωνια που εχει κανει με εναν απο αυτουσ να τον κραταει 'κορεσμενο' ωστε να μην τον ενοχλει στισ βολτεσ του.

ΠΟΛΗ ΑRΚΗΑΜ 2019:
Μολισ ειδοποιηθηκατε για την επομενη αποστολη σασ. Να πατε να παραλαβετε το δεμα με τα κλεμμενα που εκρυψε ο αρχηγοσ σασ στην αποθηκη εμπορευματων.
Την παλια αποθηκη εμπορευματων, στην αποβαθρα 13, στο λιμανι του Arkham, στο πιο σκοτεινα και απομερο σημειο.
Ο λιμεναρχης σας περιμενει με λεπτομερειες...

Για κρατήσεις εδώ: https://www.arkhamescape.gr/docklands?f ... z3lqKk73hQ


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Re: Arkham's Docklands by Arkham Escape Rooms (Αθήνα - Καλλιθέα)

#2
Το Docklands θα το αγαπήσουν σιγουρα οι λάτρεις των γρίφων, έξυπνοι γρίφοι μετριας δυσκολίας και ολοι σχετικοι με την ιδιαίτερη ιστορία του! Επίσης μεγαλύτερο ατού για μενα είναι οι ωραίες μεταβάσεις, η άρτια ροή του και η πληθώρα των μηχανισμών. Θα το πρότεινα 👥 για 3αδες ή 4αδες το πολυ!


Re: Arkham's Docklands by Arkham Escape Rooms (Αθήνα - Καλλιθέα)

#3
Και ναι τα γριφοδωματια ακόμα ζουν!! Βέβαια μια spooky ατμόσφαιρα την έχει και αυτό και μόνο αρκεί για να σε έχει στη τσίτα και να μη βαριέσαι στιγμή. Πώς θα μπορούσες άλλωστε να βαρεθείς, αφού οι γρίφοι είναι τόσοι πολλοί, μέτριας, ίσως και άνω, δυσκολίας. Οι χώροι, ναι, είναι μικροί, γι'αυτό άλλωστε και ο περιορισμός ατόμων στα 4. Αν και μικροί όμως, είναι απόλυτα ταιριαστοί με το θέμα, όμορφοι, προσεγμένοι και σε βάζουν στο κλίμα. Τέλος, για τα περάσματα μην ανησυχείτε, όλοι οι καλοί χωράνε!!


cron