Κριτικές

5
Σύνολο ψήφων: 1 (100%)
4 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
3 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
2 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
1 (Δεν υπάρχουν ψήφοι)
Σύνολο ψήφων: 1

ROSWELL 1947 by Escapepolis Athens ( Αθήνα - Γκάζι )

#1
Εικόνα• 2 - 6 Παίκτες
• 70 Λεπτά
• Επίπεδο Δυσκολίας 8/10


Υπόθεση

Μια μέρα σαν όλες τις άλλες, στην ήσυχη πόλη του Roswell στην έρημο του New Mexico: Η Mary Penning, νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Αεροπορίας του Roswell (RAAF), ακολουθεί το καθημερινό της πρόγραμμα όταν αντικρίζει ένα θέαμα που της προκαλεί έκπληξη αλλά και τρόμο μαζί. Αναζητώντας υλικό νοσηλείας, ανοίγει την πόρτα του νεκροτομείου. Σκυμμένοι πάνω από το ανατομικό τραπέζι, δύο άγνωστοι γιατροί και μια νοσοκόμα εξετάζουν ένα σώμα ανθρωποειδούς. Είναι μικροκαμωμένο, με δυσανάλογα μεγάλο κεφάλι, και μακριά σκελετωμένα άκρα. Δύο άτομα με μαύρα κοστούμια στην άλλη άκρη του δωματίου έχουν επικεντρωμένο το βλέμμα τους σε ένα μεγάλο κουτί που βρίσκεται ανάμεσα τους και είναι καλυμμένο με λευκό σεντόνι.

Αμέσως οι γιατροί ζητούν τη βοήθειά της και η εξέταση συνεχίζεται, μέχρι που η δυσοσμία στο χώρο γίνεται ανυπόφορη. Αργότερα το ίδιο βράδυ η Mary επιστρέφει στο δωμάτιο της στην αεροπορική βάση, όπου συναντά τον φίλο της δημοσιογράφο Dennis Pitt. Φοβισμένη, του διηγείται το περιστατικό και του υπόσχεται στοιχεία για το γεγονός.

Όταν την επομένη μέρα ο Dennis αναζητά τη Mary, τον ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει εργαζόμενη στο νοσοκομείο με αυτό το όνομα…

Ώρες αργότερα, έχετε πρόσβαση στο φαινομενικά άδειο νεκροτομείο, όπου διαδραματίστηκαν όλα τα παραπάνω. Βρείτε στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενα της Mary και σας βοηθούν να διαλευκάνετε την υπόθεση της εξαφάνισής της. Σε 70’ το προσωπικό επιστρέφει... Ρίξτε φως στο Εξωγήινο Αίνιγμα. Ζουν ανάμεσά μας;

Για κρατήσεις εδώ: https://www.escaperoomathens.gr/escape- ... oking.html


youtu.be/MBEFDHP_qKs


H Online Κοινότητα των Escapers
Εικόνα

Escape Rooms,Forum,Κοινότητα,Escapers

Re: ROSWELL 1947 by Escapepolis Athens ( Αθήνα - Γκάζι )

#2
Πρώτη φορά στο escapepolis και αναμετρηθήκαμε με τους εξωγήινους στο Roswell :)
Φανταστική ατμόσφαιρα και εκπληκτικό γριφοδωμάτιο με γρίφους που μου έστηψαν στην κυριολεξία το μυαλό για να τα καταφέρω. . . ! ! !
Τετράδα άντε Πεντάδα είναι ιδανική :)
Τα παιδιά του escapepolis εξαίρετα με διάθεση για κουβέντα επί παντώς επιστητού ! ! !


1.Ερευνητοπεζοπαραγωγός.

2. Τρώω ένα μπωλ καρφιά, χωρίς γάλα.


8-) :D :P
cron